Смузі з вівсянкою

Все про користь смузі з вівсянкою і рецепт смачного смузі з вівсяними пластівцями.

смузи с овсянкой фото

Смузі з вівсянкою – це напій, який встиг сподобатися прихильникам здорового та корисного харчування. Він міцно засів у раціонах багатьох людей, особливо в якості сніданку.

Невідомо, хто придумав цей чудовий, смачний, неймовірно густий і корисний напій. Зрозуміло одне, що смузі по достоїнству оцінили жителі міст, яким колись приготувати сніданок, тому що вони постійно поспішають і перебувають у русі.

Смузі з вівсянкою і кефіром

Найкориснішим є поєднанням вівсяні пластівці і кефір. Таке смузі дуже живильне і відмінно стимулює роботу кишечника.

Смузі готуватися легко і швидко, на це йде кілька хвилин. Використовуються будь-які молочні продукти, фрукти, ягоди. Можна приготувати смузі з геркулесом, медом, фруктовим соком, кокосовим і мигдальним молоком.

Так як в процесі приготування використовуються тільки корисні інгредієнти, смузі став відмінним засобом для схуднення. Можна сказати, що це мрія будь-якої дівчини, що сидить на дієті: і смачно, і малокалорійно.

Рецепт смузі з вівсянкою

Рецептів приготування смузі дуже багато, набір продуктів вибирається виходячи з переваг того, хто цей напій буде вживати. Найбільш поширеним рецептом є смузі з вівсяними пластівцями, які не тільки покривають потребу організму у вітамінах групи В, що дуже важливо під час дієти, а також стимулюють роботу кишечника, допомагають поліпшити травлення.

Вживаючи смузі з вівсянкою регулярно протягом тривалого часу, можна домогтися чудового результату в корекції своєї фігури, особливо якщо поєднувати його з правильно підібраною фізичним навантаженням.

Приготувати смузі з вівсянкою може кожен. Для цього необхідно в блендер засипати геркулесові пластівці, розмолоти, потім імпровізуємо. Вибираємо будь-які молочні продукти, які ви любите найбільше. Це може бути молоко, кефір або йогурт. Також до цієї суміші можна додати фрукти або ягоди, які додадуть смузі з вівсянкою неймовірно красивий відтінок і приголомшливий смак. Краще всього підійдуть для цієї мети заморожені або консервовані фрукти і ягоди. Необхідно все ретельно подрібнити, щоб домогтися тягучості напою.

Для того щоб смак смузі став більш насиченим, необхідно його на ніч прибрати в холодильник. Якщо не вистачає терпіння, то достатньо буде і чотирьох годин. Після того, як смузі побував в холодильнику, необхідно перемішати напій.

При бажанні смузі можна заморозити в холодильній камері, нарізати, викласти на тарілку, прикрасити ягодами, м’ятою. Вийде чудовий десерт, який сподобається всім членам сім’ї. Спробуйте також смузі з сиром.